Tuesday, April 17, 2012

best birthday prank EVER !

heyyo !
aku dah lame tak update . lalu rase agak kekok sikit disini ye :) aku just nak share mase birthday aku . tahun ni aku harap birthday aku lagi oke dari birthday aku tahun lepas yg agak suram .
n harapan aku terlaksana *yeeeppii :)
birthday aku disambut dgn agak suprise dan sederhana tetapi tetap meriah .
nak tahu tak sape yg sanggup susah payah sambut ? 
sape lagi kalau bukan staff company aku kerja , Instant Photo Solutions Sdn. Bhd. .
aku rase lagi bermakne bile bos aku pun turut ade . biase lah bos , mesti busy :)

mule-mule macam ni , aku abis kerja kat pulau orang utan dlam pukul 5lebih macam tu . aku n abg shahril pergi ler kt kaunter utama kitorang kat waterpark . kat situ lah pun nak punchcard n nak anta sale report . x lupe jugak kat citu jugak lah nak kene membebel pun :P 
entah kenape aku asyik dpt hint je akan jd sumthing . tp aku ignore . sbb aku rase company yg aku kerja ni sume matured-matured da *tangan didada mate keatas .
tak sampai kul 6 lagi , dua orang kawan aku yg satu company kitorang , firdaus n amin yg kerja kat ecopark pulak datang nak anta sale report . 
firdaus n abg shahril ajak aku lepak dalam lepak kat dalam waterpark . aku dgn tanpe syak wasangke nye laju je masuk . tapi hati aku tetap berkeras tertanye-tanye ape akan jadi . aku cuak gak lahh kalau tibe-tibe aku balik rumah bertepung n telur sbb aku pernah kene kan orang dgn tepung :P biase lah kanak-kanak ribena :)
 tapi tak ade ape yg berlaku . just firdaus tangkap gambar aku n abg shahril je . ni aku share ckit :)







dah syok-syok tgkap gambaq tu kan , amin pulak masuk dalam panggil kitorang . die cakap "miela , bos panggil masuk dalam." sebenar nye aku dah cuak . aku ingt bos nak marah aku kowt-kowt sale report aku silap ke ape ke . langkah je masuk kat dalam tu , aku tengok atas kaunter kitorang ade kek . aku TERKAKU . tak tahu nk bagi respon ape . 

then , diorang nyanyi kan lagu happu birthday kat aku . mase tu , air mate aku nak jatuh je . tapi aku dapat tahan tarikan graviti tu dr tarik air mate aku dari gugur jatuh ke bumi . tak rock r miela menangis . kantoi r jambu . HAHA :D








potong kek sudah . kite suap menyuap pulak . korang jgn pkir lain pulakk ea . company yg aku kerja skunk kat bukit merah ni ade due orang je perempuan . selebih nye lelaki . so , sume kawan . oke ? :)

kak eina .



abg shahril


firdaus

amin

giliran aku pulakk :P


new staff *still cant remember his name :P

kang

gambar kontroversi nieh !

ni lah kemuncak parti aritu . bos aku pulak suap aku . tapi malang nye tengok bos aku kene kan aku . ape lah mr ibrahim ni :P











tapi malang nye bos aku pun dpt nasib yg same jugak :P


tu lahh cerite nye . tp sblom kowg klik tande pangkah kat atas tu , ape kate singgah lah view video mase party ni berlangsung . tgk betape kecoh nye kitorang mase tu .

video

tu je aku nk share . bukan sume dpt suprise birthday party mcm ni . hehehe . lagi pun , nak menanmbahkan HOT cite ni , sebelum aku kejadian ni berlaku *hamboi* , ade pak arab tu bagi aku tip RM25 . sepanjang aku kerja , tu lah tip paling byk aku pernah dpt . macam tahu-tahu je pak arab tu aritu birthday aku . nak bagi adiah ler tu . heheheh :)

tengs to all photographers n editors of Instant Photo Solution Sdn. Bhd. .

I'm proud to be one of you guys :)


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

Saturday, April 14, 2012

EIGHTEEN !

EIGHTEEN ,

WELCOME !